Kazada ölen çift ve ikiz bebekleri toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kazada ölen çift ve ikiz bebekleri toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 15:07

Kazada ölen çift ve ikiz bebekleri toprağa verildi

Haberin Devamı

Ali ÇEVİKBAŞ/ ISPARTA, (DHA) - BURDUR'un Gölhisar İlçesi'nde otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada ölen 38 yaşındaki Süleyman Özgür Mut, eşi 37 yaşındaki Nurbanu Mut ile 1 yaşındaki ikiz bebekleri Elis ve Uras Mut, bugün Isparta'da toprağa verildi.
Gölhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde veteriner hekim olarak görev yapan Süleyman Özgür Mut'un kullandığı 32 FV 744 plakalı otomobil, dün gece yarısı Gölhisar yakınlarında kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu. Kazada Süleyman Özgür Mut ile aynı araçta bulunan Altınyayla İlçesi'ndeki Kızılyaka İlkokulu'nda sınıf öğretmeni eşi Nurbanu Mut, 1 yaşındaki ikiz bebekleri Elis ve Uras olay yerinde hayatını kaybetti.
Ayrı ayrı tabutlara konulan Süleyman ve Nurbanu Mut çiftiyle ikiz bebekleri için bugün öğle vakti Isparta'daki Mimar Sinan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye çiftin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazları tek tek kılınan aile üyeleri daha sonra Akyol Mezarlığı'nda toprağa verildi. Tören sırasında ailenin yakınları güçlükle ayakta durabildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!