Kaza ‘Geliyoruml’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Kaza ‘Geliyoruml’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 15:15

Okul yönetiminin, ‘altgeçit, üstgeçit ya da uyarı ışığı’ talebinin, “Yeterli trafik yoğunluğu yok” dinilerek reddedildiği Kazan’daki Hakan Güvençer Anadolu Lisesi önünde, yolun karşısına geçmeye çalışan öğrenciye araba çarptı.

Haberin Devamı

Kazan’daki Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi’nin 10. sınıf öğrencisi Gürkan Emre Elmacı’ya (16), okul çıkışı yolun karşısına geçmek isterken, Kadircan İ.'nin (25) kullandığı 06 ADR 64 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje düşen Emre Elmacı, kazadan yaralı kurtuldu. Yaralı öğrenci 112 Acil Servis ekiplerince, Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bacaklarında ezik ve kırıklar meydana gelen Elmacı, buradaki ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

VATANDAŞ TEDBİR İSTİYOR

Kazayı gören vatandaşlar, aynı noktada daha önce de çok sayıda kaza yaşandığını belirterek, tedbir alınmasını istedi. Öte yandan, okul yönetiminin daha önce altgeçit, üstgeçit ya da uyarı ışıkğı yapılması için girişimlerde bulunduğu ancak yapılan incelemede, ‘yolda yeterli trafik yoğunluğunun olmadığı’ gerekçesiyle herhangi bir çalışmanın yapılmadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!