Kayserispor’da transferde 225 oyuncu mercek altında

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor’da transferde 225 oyuncu mercek altında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 12:40

Kayserispor’da transferde 225 oyuncu mercek altında

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)- KAYSERİSPOR, dış transferde 225 yerli ve yabancı oyuncuyu listesine aldı. Sarı kırmızılı kulüpte kiralık oyunculardan Rotman, Lawal, Hakan Arslantaş ve  Erkan Kaş’ın durumları henüz netleşmedi.  İç transferde sözleşmesi biten 3 oyuncudan sadece Umut Bulut’la görüşme yapıldı
Kayserispor Başkanı Erol Bedir başkanlığında Karpuzatan tesislerinde toplanan transfer komitesi, her mevkide birbirine alternatifli yüzde 65’i yabancı, yüzde 35’i yerli oyunculardan oluşan 225 oyuncunun bulunduğu listeyi ele aldı.
Bu arada, sözleşmesi biten 3 futbolcudan, çocuğunun okul durumu için ABD’deki bir takımla anlaşan stoper  Mabiala, Umut Bulut ve orta saha oyuncusu Samba Sow’un durumu görüşüldü. Takımda ağabeylik yapan Umut Bulut’un yeni sezonda da takımda olmasına sıcak bakıldı. Kayserispor’da ligin ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen futbolculardan Rotman, Lawal, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş’ın durumları ele alındı.
Öte yandan Barcelona ile işbirliği konusunda görüşme yapmaya giden Kayserispor Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Tufan Koç ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmakuyar’ın aynı zamanda  İspanya, Portekiz ve Brezilya liginde top koşturan ve sarı kırmızılı ekibin yabancı oyuncu listesinde yer alan futbolcularla görüşmeler yapacakları öğrenildi.
Kayserispor’un 2016-17 sezonunda, Süper ligde hafta sonu oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi oyunculara Çarşamba gününe kadar izin verildi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!