Kayserispor'da Souleymanou sevinci

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporda Souleymanou sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2010 12:29

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına kaleci sorunu ile başlayan Kayserispor, kaleci Souleymanou'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Afrika Uluslar Kupası'na katılan Kamerun Milli Takımına Kayserispor'un kalecisi Souleymanou'nun çağrılması, takımda sıkıntıya yol açmıştı. İkinci kaleci Yusuf'un da sakatlığından dolayı ameliyat olması nedeniyle kaleci arayışına giren Kayserispor'da, Manisaspor'dan kiralanan Orkun Uşak'ın da sözleşmesinin bir sezonda 3 takımda forma giyemeyeceği gerekçesiyle vizelenmemesi sıkıntıyı artırmıştı.

Gençlerbirliği maçında görev alan üçüncü kaleci Gökhan Değirmenci'nin yediği gol, gözleri kaleci sorununa çevirdi. Ligin ikinci yarısına bu tür sorunlarla giren Kayserispor, umudunu Afrika Kupası'nda oynanacak Mısır-Kamerun maçına bağlamıştı.

Mısır'ın 3-1 yendiği Kamerun'un kupaya veda etmesi, adeta Kayserispor'un imdadına yetişti. Kamerun milli takımı, Afrika Kupasından elenince Souleymanou'ya da Türkiye yolu gözüktü. Kayseri'ye dönecek olan tecrübeli kaleci, pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçında kaledeki yerini alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!