Kayserispor zorlu fikstirü kolaya çevirme peşinde

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor zorlu fikstirü kolaya çevirme peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 10:25

Kayserispor zorlu fikstirü kolaya çevirme peşinde

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ / KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİSPOR teknik direktörü Hakan Kutlu, yeni sezonda önlerindeki zorlu fkistürü kolaya çevirmek isteyeceklerini söyledi.
DHA'YA ÖZEL AÇIKLAMA YAPTI
İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, takımı güçlendirdiklerini, 2-3 transfer daha yapacaklarını belirten Hakan Kutlu, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Sezona Akhisar Belediyespor sezona başlayacağız ve 6-7 hafta zor maçlar olarak gözüküyor ama bu zor fikstürü kolaya çevirmek de bizim elimizde.'
Pazar günü oynayacakları Akhisar Belediyespor maçında öncesi sarı kırmızılı ekibinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Hakan Kutlu, şöyle konuştu:
"'Hem Türk futboluna hem de Kayserispor camiasına bu hafta sonu başlayan yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Biri forvet, biri orta saha olmak üzere 2 oyuncu transferi daha gerçekleştireceğiz. İnşallah onlar da süreç içerisinde gelecekler. Acele edip, yanlış ve hata yapmak istemiyoruz. Ana bölgelere takviyemizi tamamladık. Kendi sahamızda oynayacağımız ligin güçlü ekibi Akhisar Belediyespor Süper Lig'e çıktığından bu yana güzel işler yapan bir takım. Ama takımımıza, oyuncularımıza, camiamıza güveniyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz.''
CEZALI SEYİRCİLER MAÇA ALINMAYACAK
Kayserispor’un Spor Toto Süper Ligi 1'ini haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Akhisar Belediyespor'la pazar günü saat 19.30’da oynayacağı karşılaşmanın biletleri Passolig tarafından satışa sunuldu. Maçın bilet fiyatlarının Batı Balkon: 50 TL, Batı Doğu Alt: 20 TL, Güney Alt: 10 TL, Misafir Tribünü'nün de 10 TL olduğu açıklandı.
Bu arada 2015–2016 sezonunun 33'üncü haftasında Kayseri’de oynanan Kayserispor–Sivasspor maçında Doğu tribününde yer alan taraftarların biletleri verilen ceza nedeniyle blokeli olduğu için müsabakaya giriş yapamayacak.
KAYSERİSPOR'A KURALLAR ANLATILDI
Öte yandan sarı kırmızılı oyunculara yeni değişen kurallar ve oyun kuralları hakkında Türkiye Futbol Federasyonu Merkez hakem komitesi, hakem eğitmeni Recep Sürhat Müniroğlu tarafından eğitim verildi. Karpuzatan Tesisleri'ndeki bilğilendirmeye sarı kırmızılı oyuncuların yanı sıra teknik direktör Hakan Kutlu ve teknik kadroda katıldı
MABİALA, BABA OLDU
Bu arada Kayserisporlu Mabiala, baba oldu. Kulüp sitesinde yapılan açıklamada, ''Mabiala ve değerli eşi Edwina'nın önceki gün akşam saatlerinde erkek çocukları dünyaya geldi. Küçük İsaiah'a hoşgeldin diyor, Mabiala ve Edwina'yı tebrik ediyoruz'' ifadelerine yer verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!