Kayserispor Başkanı Bedir Erzurum kampını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Başkanı Bedir Erzurum kampını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 15:42

Kayserispor Başkanı Bedir Erzurum kampını değerlendirdi

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN / KAYSERİ (DHA)- KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, takımının Erzurum’da yaptığı 2'nci etap kampını değerlendirdi.
 SABRİ GÖRÜŞMESİ SONUÇSUZ KALDI
Kayserispor’un Erzurum kampında takımını yalnız bırakmayan başkan Erol Bedir, takımın lige sıkı bir şekilde hazırlandığını kaydederek, “Sakatsız kampı tamamladık. 2 günlük izinden sonra Avusturya kampını da güzel bir şekilde geçirir Kayseri’ye döneceğiz. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu ile Erzurum’da görüştüklerini belirtenr Başkan Bedir, görüşmelerin sonuçsuz kaldığını kaydetti.
Takım kadrosunda sadece Asamoah Gyan’ın eksik olduğunu ve onun da Avusturya kampına katılacağını belirten Bedir, şöyle devam etti:
“Bir tek eksiğimiz var o da Gyan. Federasyona bildirebileceğimiz azami futbolcu sayısı da  zaten 24. Eğer bundan sonra bir futbolcu alacaksak, yerli veya yabancı kadrodan bir futbolcuyu göndermek mecburiyetindeyiz. Yani bir futbolcu gelirken, diğer futbolcunun da gitme meselesini göz ardı etmememiz lazım. Görüştüğümüz iki, üç futbolcu var ama, anlaştığımız hiçbir futbolcu yok. Eğer anlaşırsak da göndermemiz gereken futbolcuyu hocamızla istişare eder gereğini yaparız.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!