Kayserispor, 9 yeni isimle başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor, 9 yeni isimle başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2012 11:14

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonuna sahasında Bursaspor ile yapacağı maçla başlayacak Kayserispor'da transfer dönemi oldukça hareketli geçti.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sarı-kırmızılılar, 2012-2013 sezonu için 9 futbolcu transfer ederken, 5 futbolcusuyla da yollarını ayırdı.

Ligde son yıllarda gösterdiği performansla üst sıralarda istikrarı yakalayan sarı-kırmızılılar, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Brezilyalı golcü Bobo, Arjantin Milli Takımı forması giyip Türkiye'ye gelen Ariel Ortega'dan ikinci futbolcu olan Mouche, Ferbahçe'den kaleci Ertuğrul Taşkıran, Panathinaikos'tan Cleyton, Mainz 05'ten sol bek Malik Fathi, Wolsburg'dan Murat Bildirici, Sakaryaspor'dan Salih Dursun, Nac Breda'dan Ömer Bayram ve Hannover 96'dan Erdal Akdarı ile kadrosunu güçlendirdi.

Kayseri temsilcisi, takımda geçen sezon kiralık oynayan orta saha oyuncusu Cristian Miguel Riveros Nunez ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadrodan 5 oyuncu ayrıldı

Kayserispor'da yeni sezon başlarken 5 isim takımdan ayrıldı. Adı uzun zaman Galatasaray ile anılan Nordin Amrabat, 8,6 milyon Avro bedelle Galatasaray'a transfer olurken, A Milli Takımın genç sol beki Hasan Ali Kaldırım da 3,75 milyon Avro'ya Fenerbahçe'ye gitti.

Takımın genç isimlerinden Cem Sultan, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'a kiralanırken, Semih Aydilek Konya Torkuspor'a, takımdan ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu İlhan Eker de Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Kasımpaşa ile anlaştı.

Kadrosuna 9 futbolcu katan sarı-kırmızılı ekip, savunmaya takviye konusunda ise arayışlarını sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!