Kayseri'de yaz spor okullarına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Kayseride yaz spor okullarına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 12:38

Kayseri'de yaz spor okullarına büyük ilgi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ  Büyükşehir Belediyesi'nin,  “Bu yaz spor yapmayan öğrenci kalmayacak” sloganıyla başlatılan yaz spor okullarının ilk dönemine 17 bin 570 öğrenci katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çocukların her geçen gün teknolojik, ekolojik, sosyal ve beşeri faktörlerden olumsuz etkilendiğini ve hareketli hayattan gittikçe uzaklaştıklarını belirtti. Öğrencilerin okul döneminde de yoğun ders ve etüt programları ile stresli bir gelişim sürecine maruz kaldıklarını dile getiren Başkan Çelik, şöyle dedi:
“Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki Spor A.Ş. çeşitli organizasyon ve spor etkinleri ile çocuklarımızın mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için okul dışı zamanları iyi planlamayı amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda çocuklarımızın spora ilgi duymasını sağlayarak ve binlerce çocuğa spor bilincini aşılayarak, birçok spor dalında Türk sporunun alt yapısına sporcu yetiştirilmesi konusunda çaba sarf etmekteyiz. 6 farklı bölgedeki 10 tesis ve 15 branşla yaz döneminde çocuklarımızı sporla buluşturuyoruz. Yaz Spor Okulları’na ilk dönem 17 bin 570 öğrencinin katıldı. Bu rakam bir rekor. Bu sayı sonraki dönemlerle katlanarak artacak."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!