Kayseri'de kız öğrenciye cinsel istismar soruşturması

Güncelleme Tarihi:

Kayseride kız öğrenciye cinsel istismar soruşturması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 16:16

- Genç kızın babası Mustafa K: - "Dosyanın içeriğini tam bilmediğimiz için kim haklı kim haksız, kim kusurlu, kimin kusur derecesinin ne olduğunu bilmiyoruz"

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Kayseri'de uğradığı cinsel istismar sonucu intihar ettiği öne sürülen lise öğrencisi Cansel B.K'nın babası Mustafa K, kızının ölümüyle ilgili iddialara ilişkin "Dosyanın içeriğini tam bilmediğimiz için kim haklı kim haksız, kim kusurlu, kimin kusur derecesinin ne olduğunu bilmiyoruz" dedi.

Baba Mustafa K, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün taziye ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı basına yansıdığı şekilde bildiklerini, acılarının büyük olduğunu söyledi.

Yasal sürecin devam ettiğini anımsatan Mustafa K, şöyle konuştu:

"Dosyanın içeriğini tam bilmediğimiz için kim haklı kim haksız, kim kusurlu, kimin kusur derecesinin ne olduğunu bilmiyoruz. Yalnız benim bir isteğim var. Bu konuda hükümetin referandum yapmasını istiyoruz. Halkın bu konularda idam cezası isteyip istemediği konusunda. Medeniyeti yüksek ülkelerde bile idam cezası uygulanırken bizim onlardan daha geride olduğumuz fikrinin yanlış olduğuna inanıyorum. Ben bunun devlet tarafından halka sorulmasını istiyorum. Halk, idam cezasını istiyor mu istemiyor mu, istiyorsa gerekli uygulama ve düzenlemeler yapılsın."

Haberin Devamı

Mustafa K, başka Özgecanların Cansellerin ölmemesi için tedbir alınması çağrısında da bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!