Kayseri'de bombalı araçla terör saldırısı: 14 şehit, 56 yaralı (17)

Güncelleme Tarihi:

Kayseride bombalı araçla terör saldırısı: 14 şehit, 56 yaralı (17)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 20:48

Kayseri'de bombalı araçla terör saldırısı: 14 şehit, 56 yaralı (17)

Haberin Devamı

GÜL VE BAKANLAR, YARALILARI ZİYARET ETTİ
Şehitlerin memleketlerine uğurlandığı törenin ardından, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’nde yatan yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaralıların durumlarının iyi olduğunu gördüklerini söyledi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise durumu ağır olan hasta sayısının 3’e düştüğünü, yoğun bakımda yatan diğer yaralıların da durumlarının iyiye gittiğini ifade etti.
Gül ve bakanların hastane ziyaretine AK Parti Kayseri Milletvekili Op. Dr. İsmail Tamer, MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kayseri eski Milletvekili Dr. Havva Çalış Talay, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru da eşlik etti.
VALİ KAMÇI: ŞEHİT SAYISI 14'E YÜKSELDİ
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da hastane ziyareti sırasında DHA'ya yaptığı açıklamada şehit sayısının 14’e yükseldiğini belirterek, "Maalesef şehit sayımız 14’e yükseldi. Diğer yaralılarımızın durumu gayet iyi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor" dedi.
Şehitlerden 12'sinin kimliği daha önce açıklanmıştı. Kimliği ilk anda belirlenemeyen şehidin er Serdar Amak olduğu açıklandı. Yaralılardan çavuş Arif Tuğ da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayınca şehit sayısı 14'e çıktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!