Kayseri'de 11 oyuncu gitti..

Güncelleme Tarihi:

Kayseride 11 oyuncu gitti..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 11:19

Yeni sezon öncesi 11 oyuncusu ile yollarını ayıran Kayserispor şu ana kadar 2'si gurbetçi 5 oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar pazartesi günü Karpuzatan Tesisleri'nde bir araya gelerek 2010/2011 sezonu hazırlıklarına başlayacak.

Kayserispor'da sezonun bitmesiyle birlikte gol kralı Ariza Makukula, kaptan Ali Turan, orta sahanın önemli ismi Allum Saidou, Rodas Toledo, Gökhan Emreciksin, Hakan Aslantaş, Aydın Toscalı, Bilal Aziz, Umut Koçin, Merter Yüce, Bayram Çetin sarı kırmızılı takımdan koptu.

Bu oyunculardan Makukula'nın adı Trabzonspor ile anılırken, Hakan Aslantaş Konya'ya, Merter Yüce Altay'a , Bayram Çetin Karşıyaka'ya gitti. Gökhan Emreciksin'e biri Almanya'da 3 süper lig takımı talip olurken, Arjantin'e dönen Toledo futbolu bıraktı. Saidou ise ,henüz bir takımla sözleşme imzalamadı. Tecrübeli oyuncunun Gaziantepspor'a gidebileceği ifade edilirken, gurbetçi oyunculardan Umut Koçin Almanya'ya döndü. Kayserispor kaptanı Ali Turan, Galatasaray'la 2 yıllık sözleşme imzalarken, Kayserispor formasını giyerken adı şike iddiasına karıştığı için halen tutuklanan ve serbest kalan bulunan gurbetçi futbolcu Bilal Aziz'in ise kulüple olan ilişkisi sonlandırıldı.

Haberin Devamı

Kayserispor kulüpten ayrılan 11 oyuncusuna karşın şu ana kadar Kasımpaşalı Andre Moitz'le 2 yıllık , Fenerbahçeli Ali Bilgin'le 2 yıllık , Almanya Fortuna Düselldorf'dan Hamza Çakır'la 5 yıllık ,yine bu ülkeden Alemanıa Aachen'den Abdülkadir Özgen'le 5 yıllık ve Kayseri'nin Kabartay Balkar Cumhuriyetindeki kardeş kenti Nalçik'in Sporta Nalçik takımından Gürcü stoper Alexander Amisulaskhvili ile 2'şer yıllık anlaşma imzaladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!