Kayseri Şeker'de sivil savunma ve ekip çalışması eğitimi 

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Şekerde sivil savunma ve ekip çalışması eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2018 12:06

Kayseri Şeker'de sivil savunma ve ekip çalışması eğitimi 

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Şeker ve Boğazlıyan Fabrika çalışanlarına 4 gün süreli sivil savunma  ve ekip çalışması eğitimi verildi.

Sivil Savunma  ve ekip çalışması eğitim programına, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Sivil Savunma Müdürü Cengiz Öztoprak, Kalite Yönetim ve Eğitim  Müdürü Volkan Erişen,  Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve diğer yetkililer de katıldı. Eğitim programı açılışında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Kayseri Şeker’in eğitime ne kadar önem verdiği herkes tarafından biliniyor. Biz de yaptığımız bütün işlerde eğitim çalışmalarını öncelikli olarak değerlendiriyoruz ve herkesin kendi konusuyla ilgili bir eğitim çalışmasından geçmesini arzu ediyoruz" dedi. Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kayseri Şeker’de eğitim, Yönetim kurulundan bütün personelimiz ve hatta çiftçilerimizi kapsayan bir anlayış çerçevesinde yapılmaktadır. 7 senedir eğitim konusunda  hiçbir şekilde geri adım atmadık. Sürekli ne tür problemler olursa olsun eğitime önem veriyoruz. Çünkü insanların hayatın getirdiği birtakım sorunlara kendisini ruhen ve fiziken hazırlanması yanında ekip olarak da hazırlaması lazım. Hayatta karşımıza ne zaman neler çıkacağını hiçbirimiz bilemiyoruz. Onun için de bunu önceden öngörmek ve planlamak gerekiyor. Biz de Kayseri şeker olarak bir taraftan Üç fabrikada revizyon çalışmasını yoğun bir şekilde sürdürürken ki bildiğiniz gibi Turhal şeker Fabrikası henüz bir ay kadar önce teslim alındı. Gerek Kayseri gerekse Boğazlıyan’dan  ekiplerimiz  orayı da hazırlamaya çalışıyorlar. Bir taraftan bunlara en yoğun bir şekilde kampanya hazırlıkları  yapılırken bir taraftan da diğer personelimizle bu tür hazırlıkları yapmaktayız."

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!