Kayseri Şeker Yeşilhisar ilçesinde çiftçilerle iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Şeker Yeşilhisar ilçesinde çiftçilerle iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 13:07

Kayseri Şeker Yeşilhisar ilçesinde çiftçilerle iftarda buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'nin Yeşilhisar ilçesinde, Kayseri Şeker Fabrikası tarafından iftar programı düzenlendi.
Şeker Fabrikası tarafından geleneksel hale getirilen iftar programına, Yeşilhisar Kaymakamı İbrahim Gültekin, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu  Başkanı Hüseyin Akay, ilçedeki STK temsilcileri, çiftçiler ve aileleri katıldı. İftar sonrası konuşan Yeşilhisar Kaymakamı İbrahim Gültekin, "Bu mübarek günde bizleri bir araya getiren Kayseri Şeker Fabrikasına teşekkür ediyoruz. Tüm ülkemiz, çiftçilerimiz  ve Yeşilhisarımız için bu birlikteliğin önemine inanıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında bol mahsullü, kazançlı bir dönem olmasını temenni ediyorum" dedi.
Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz ise, "Kayseri Şeker Fabrikası, bölgemize, yöremize çok ciddi katkıları olan bir işletmedir. Bu işi bilen, bu işe sahip olan, bu işin geleceğinde planlaması olan ve her türlü tedbirini alan bir ekibin elindedir. Allah onlardan razı olsun. Sayelerinde Pancar değerini buldu. Çiftçimiz parasını zamanında alıyor. Dolayısıyla Şeker Fabrikası değerli kişilerin ellerinde. Güzel hizmetlerini devam ettiriyor" ifadelerini kullandı.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, "Büyük Kayseri şeker ailesinin gerçekten güzel bir görüntüsünü sergiliyorsunuz. Buraya kadar zahmet edip geldiğiniz ve soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu mübarek bir ayı  hep birlikte doya doya yaşıyoruz. İbadetlerimizi yapıyoruz. Yardımlaşma duyguları en üst düzeye çıkıyor. Ramazan ayının bize bahşetmiş olduğu en güzel taraflarından bir tanesi de böyle birlik ve beraberlik içerisinde böyle bir sofrada buluşmak. Bu güzelliği de bize yaşama fırsatı verdiği için Cenab-ı Allaha şükürler olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!