Kayseri OSB Türkiye'nin en temiz OSB'si

Güncelleme Tarihi:

Kayseri OSB Türkiyenin en temiz OSBsi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 12:21

Kayseri OSB Türkiye'nin en temiz OSB'si

Haberin Devamı

KAYSERİ (DHA)-KAYSERİ  OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri OSB Çevre Yönetim Müdürlüğü çalışmalarını yerinde inceleyerek detaylı bilgiler aldı.

Başkan Tahir Nursaçan; ziyaret sonrası yaptığı açıklamada bölgenin Türkiye genelindeki OSB'ler içinde en çevreci  olduğuna dikkat çekti. Nursaçan ,“Kayseri OSB’nin daha yaşanılabilir bir yere dönüşmesi ve daha yeşil bir çevre için çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. 2017 yılında OSB park alanlarına 20.000 fidan dikilmiştir. Bugüne kadar OSB içerisine ise 170.000 adet fidan dikimi yapılmıştır. Çim alanlarımız toplamda 260.000 m2 ye ulaşmış ve genişletme çalışmaları devam etmektedir. Sanayimizden kaynaklanan günlük 40 ton evsel katı atık  ( çöp ) haftanın 6 günü toplanarak bertaraf edilmektedir. Caddelerin, yaya kaldırımlarının temizliği ve yeşil alanların bakımları düzenli olarak yapılmaktadır” dedi.

2018 yılı ve uzun vadeli hedeflere de değinen Başkan Nursaçan, 2018 yılında yaklaşık 41.000 m2 yeşil alanın daha OSB’ye kazandırılacağını belirtti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!