Kayseri Gökhan’ı bir yere bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Gökhan’ı bir yere bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 00:00

Kayserispor, Gökhan Ünal’ı satmayı düşünmüyor. Sarı kırmızılılar Beşiktaş’ın bu oyuncuyu almak için yaptığı transfer teklifini reddetti.

TÜRKİYE Süper Lig’inin flaş ekibi Kayserispor, bu sezon yıldızı parlayan Gökhan Ünal için gelen teklifleri bir bir geri çeviriyor. Golcü futbolcunun şu andaki lig üçüncülüğünde büyük katkısı olduğunu, asıl katkısının ise Avrupa Kupaları’na katılma yolunda sağlayacağını söyleyen sarı kırmızılı yöneticiler, "Sadece Beşiktaş değil, oyuncumuzu isteyen ve bundan sonra isteyecek hiçbir kulübe vermeyeceğiz. Artık futbolcumuzun kafasını karıştırmasınlar. Bizim hedefimiz ülkemizi UEFA Kupası’nda temsil etmek. Bu yolda kendinise ihtiyacımız var. Sezon biter, oturur yeniden bir değerlendirme yapılır" diye konuştular.

Öte yandan lig maçlarının ertelenmesinden sonra sarı kırmızılı takımda hazırlıklar salı günü İzmir’de oynanacak kupa maçına kaydırıldı.

Kayserisporlu futbolcular kar nedeniyle halı saha ve kondisyon merkezinde ağırlık çalışması yaparken, ertelemeler yüzünden sürekli program değiştirdiklerini söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Ligde oynayacağımız Erciyesspor maçı ertelenince artık tamamen kupaya konsantre olduk. Ligde ve kupada sonuna kadar gideceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!