Kayseri Erciyesspor yönetiminden 5 istifa

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Erciyesspor yönetiminden 5 istifa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 11:01

Kayseri Erciyesspor yönetiminden 5 istifa

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor'da 21 Kasım'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, yönetim kurulu üyeliğine seçilen 5 kişi, kulüp başkanı ile aralarında yaşanan sorun nedeniyle istifa ettiklerini açıkladı.
İstifa eden 5 yönetim kurulu üyesi adına yazılı açıklama yapan Rıfat Dayıoğlu, şöyle dedi;
“Bilindiği gibi 21 Kasım 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da Kayseri Erciyesspor yönetimine seçildik. Aradan geçen 5 gün gibi bir süreçte Kulüp Başkanı olarak seçilen Nuhkan Rüzgar ile biz Yönetim Kurulu Üyeleri arasında iletişimsizlik oluşmuş ve görev dağılımı dahi yapılamamıştır. Nuhkan Rüzgar’ın tutarsız davranışları ve sürekli istifa sorunu yaşaması ve tüm yönetim kurulunun istifasını isteyip kendisinin istifa etmemek eğiliminde olması, bardağı taşıran son damla olmuştur.
Kulüp Başkanı Nuhkan Rüzgar, telefon vasıtasıyla tüm yönetim kurulu asil üyelerinin istifasını talep etmiştir. Kayseri Erciyesspor menfaatleri gereği çatışmaya meydan vermemek adına biz şahsım Rıfat Dayıoğlu, Selahattin Sözduyar ve Yavuz Soner Coşkun ile yedek yönetim kurulu listesindeki Süleyman Akın ve Mehmet Kargın olarak istifamızı açıklıyoruz" 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!