Kaynarca yolu, Kuzey Kuşak yoluyla birleşti

Güncelleme Tarihi:

Kaynarca yolu, Kuzey Kuşak yoluyla birleşti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 11:28

Kaynarca yolu, Kuzey Kuşak yoluyla birleşti

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- MALATYA Büyükşehir Belediyesi, 50 metre genişliğindeki Kaynarca yolunu Kuzey Kuşak yoluna bağladı.
Kuzey Kuşak yoluna bağlanan 1.3 kilometre uzunluğundaki Kaynarca bağlantı yolunda istimlak edilen son yapılar da yıkıldı. 50 metre genişliğinde açılan yolda kalan 23 yapının tamamı yıkıldı. Büyükşehir Belediyesi yapılar için yaklaşık 2 milyon Türk lirası muhdesat bedeli ödedi. Çalışmalar kapsamında 50 bin metreküp toprak, 32 bin metreküp de alt temel malzemesi serimi yapıldı. Şehir merkezi istikametinden seyreden araçlar, Turgut Temelli Caddesi-Kaynarca 50 metrelik bağlantı yolu üzerinden Kuzey Kuşak yoluna çıkabilecekleri belirtildi. 13.3 kilometre uzunluğundaki Kuzey Kuşak yolunun bugüne kadar 12 kilometrelik bölümünü tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yolun 1.3 kilometrelik bölümü olan Melekbaba-Hanımınçiftliği hattında ise çalışmaya devam ediyor.
Yıldıztepe-Tandoğan-Göztepe-Hanımınçiftliği-Taştepe-Melekbaba-Çarmuzu-Kaynarca-Kiltepe-Dilek mahallelerinden geçen Kuzey Kuşak yolu, Malatya-Sivas karayolu ile birleşiyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!