Kaynar su ne anlama gelir

RUMUZ: KAYNAR SUAblam rüyasında üzerime kaynar suyun döküldüğünü görüyor, (rüyadaki yaşım 6, şu anda 29) kendisi anaokulu öğretmeni olduğu için hemen eline krem alıp, benim acımı dindirmeye çalışmış.

YORUM: Rüyada görülen kaynayan su, rüyayı gören kişinin maruz kaldığı haklı veya haksız eleştirileri ya da saldırgan tutumları sembolize eder. Ablanızın rüyasında sizin üzerinize kaynar su döktüğünü görmesi size yapılan bazı hareketlere üzüldüğünün göstergesi ya da kendisinin size karşı söylediği bir söz veya bir davranışı onu rahatsız etmiş olabilir. Her iki durumda da, ablanızın krem alıp yaralarınıza sürmesi ise acılarınızı dindirme, size verilen zararı giderme arzusunu sembolize ediyor. Ancak, ablanızın rüyasında 6 yaşında olmanız, bu rüyanın, o yaşlarda yaşadığınız yukarıda bahsettiğim tarzda bir olayın kendini hatırlattığı bir rüya olabileceği gibi, ablanızın anaokulu öğretmeni olması nedeniyle, o günlerde okulunda yaşadığı bir olayın uzantısı olarak gördüğü bir rüya da olabileceğini gösteriyor.

Rüyamda sürekli sakız çiğniyorum

RUMUZ: SAKIZ

Ben devamlı aralıklarla rüyalarımda sakız çiğnediğimi görüyorum. Rüyalarımda sakızlardan bir türlü kurtulamıyorum. Sakızlar ağzımdan uzayıp gidiyorlar.

YORUM:
Rüyada sakız görmek, hayatta belli şeylerin devrini tamamladığını, yeni bir aşamaya geçilmek üzere olunduğunu veya geçilmesi gerektiğini gösterir. Belli aralıklarla sakız çiğnediğinizi görmeniz ve ondan kurtulamamanız, yaşamınızda tekrar eden monotonlaşmış olaylara, yeni bir başlangıca veya bu olgunlaşmış şeylerin, devamında belli bir noktaya taşınması gerektiğine dikkat çekiyor.

Otobüs durağında ne bekliyorlar

RUMUZ: SUDE

Rüyamda, bekar arkadaşlarım otobüs durağında oturuyorlardı. Her birinin elinde çingene pembesi yün gördüm. Bana da selam verdiler.

YORUM: Rüyanızdaki otobüs durağı, arkadaşlarınızın yaşamdan beklentilerini gösteriyor. Bekar olduklarını özellikle belirtmeniz, bu kişilerin bu durakta evlilik beklentisi içinde olduklarını düşündüğünüzü veya onların sizinle bu düşüncelerini paylaşttıklarını hissettirdi bana. Ellerindeki yün, bu kişilerin üretken kişiler olduklarını ve yeni işlerin başlangıcında durduklarını gösterirken, ellerindeki yünün pembe olması ise yaşamlarının bu halinden de oldukça zevk aldıklarını ve eğlendiklerini ifade ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları