Kaymakamdan şehitlik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan şehitlik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 14:29

Kaymakamdan şehitlik ziyareti

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin şehitliği ziyaret edip, şehit kabirlerine çiçek bıraktı. Sezgin, rehabilitasyon merkezinde de çocuklarla bayramlaştı.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Kurban Bayramı dolayısıyla Hacısarılar Mezarlığı'ndaki Şehitliği ziyaret etti. Bucak Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahdet Nart, Bucak Emniyet Müdür vekili Rahmi Öztürk'ün eşlik ettiği Yalçın Sezgin, şehit yakınlarıyla sohbet etti. Daha sonra tek tek şehitlerin mezarları başında dua okuyan Kaymakam Sezgin, karanfil bırakıp, su döktü.

Şehitlikten sonra İsmail- Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geçen Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, burada kalan çocukların bayramını kutladı. Çocuklarla ilgilenen ve bayramlık hediye dağıtan Yalçın Sezgin, merkezde yetenekli müzisyenler, resim yapan ve özel günlerde çok güzel programlar yapan gençlerin olduğunu belirterek, bundan büyük keyif aldıklarını aktardı. Kaymakam Sezgin, "Bayramlar paylaşmak, güzellikleri yaşamak, birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Bu vesileyle çocuklarımız ve gençlerimizle ilçenin yöneticileriyle beraberiz. Bizler sizler için çalışıyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Devletimiz bu tür tesislerde ve umut evlerinde güzel imkanlar sunuyor. Ama yine de çocuklarımız daha iyilere layıktır" dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, tüm çocukların bayramını kutlayarak rehabilitasyon merkezinden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!