Kaymakamdan koruculara iftar

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan koruculara iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 13:37

Kaymakamdan koruculara iftar

Haberin Devamı

KARS, (DHA)-Kars’ın Sarıkamış ilçesi Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman geçici köy korucularına iftar yemeği verdi.



Sarıkamış Orduevinde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, 9’uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kars İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Kınay, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya, İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan ile köy korucuları katıldı.



Kaymakam Karaman iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, korucularla mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Toplumun güvenliği, asayişi ve huzuru için korucuların büyük fedakarlıkla görev yaptığını belirten Karaman, "Sizlerde ülkemizin birlik beraberliğinin devamı anlamından bu ülkeye hep katkı sun muşsunuz. Bu vatanın bekası için yaşayan ve şehit olan arkadaşlarımız tek bir amaç uğruna, yani bu bayrağı dalgalandırmak uğruna hizmet ettiler. Bu vesile ile şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz. Size de bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.



İftar yemeğine katılan köy korucuları da duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Karaman’a ve protokol üyelerine teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!