Kaymakamdan down sendromlu Hüsna'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan down sendromlu Hüsnaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 13:02

Kaymakamdan down sendromlu Hüsna'ya ziyaret

Haberin Devamı

YOZGAT,(DHA)- ÇEKEREK Kaymakamı Enver Çakır, Gökdere Köyü'nde ilkokul 2'cni sınıf öğrencisi down sendromlu Hüsna Kaplan'ı evinde ziyaret ederek moral verdi.
Çekerek Kaymakamı Enver Çakır, daire müdürleri ve Polis Eşleri Derneği üyeleri ile birlikte gittiği Gökdere köyünde, ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi down sendromlu Hüsna Kaplan’ı ziyaret etti. İhtiyaçlarının karşılanması konusunda ailesiyle görüştü. Kaymakam Çakır, beraberindekilerle birlikte daha sonra Gökdere İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam Çakır, öğrencilerin daha çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, başarılı olabilmeleri için önerilerde bulundu.
Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol da köy halkının sorunlarını dinlemek, görüş ve önerilerini almak amacıyla, Aşağıkuyucak köyünde ‘Halk Toplantısı’ yaptı. Toplantıya ilçede görev yapan daire amirleri ve köylüler katıldı. 
Kadışehri Kaymakamı Seyfullah Ordueri, daire amirleri ile birlikte ilçe merkezinde işyerlerini ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlar bir araya gelip, sohbet eden Kaymakam Ordueri,  talep ve sorunlarını dinleyerek, ilgili müdürlerle değerlendirmelerde bulundu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!