Kaymakam Yiğit'ten mahalle ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Yiğitten mahalle ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 10:42

Kaymakam Yiğit'ten mahalle ziyaretleri

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MANAVGAT Kaymakamı Mustafa Yiğit, kırsal mahallelerde yaşanan sorunları yerinde görmek ve vatandaşın dertlerini dinlemek amacıyla ziyaretlerini sürdürdü.

Kaymakam Mustafa Yiğit, 'Vatandaşla buluşma' toplantıları kapsamında Oymapınar, Değirmenli, Saraçlı ve Güzelyalı mahallelerini ziyaret etti. Kaymakam Yiğit'e ziyaretlerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, DSİ Müdürü Şevki Avcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şükrü Yıldırım ve diğer yetkililer eşlik etti.

Değirmenli Mahallesi'ni ziyarette Kaymakam Mustafa Yiğit, ilkokul ve anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle ilgilendi. Anaokulu öğrencilerinin oyunlarına katılarak onlara eşlik eden Kaymakam Yiğit, oyunların çocuk gelişiminde önemli olduğunu söyledi.

Saraçlı Mahallesi'nde oturan Hasan Uçarı'yı evinde ziyaret eden Kaymakam Yiğit, evin durumunun oldukça kötü olduğunu belirterek, en kısa sürede vakıf olarak onaracaklarının sözünü verdi. Kaymakam Mustafa Yiğit, mahalle ziyaretlerinin ardından Manavgat ve Oymapınar barajlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakamı Mustafa Yiğit, mahalle muhtarları ve vatandaşla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etmek ve çözmeyi amaçladıklarını belirterek, "Mahallelerimizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlıyoruz. Bu tür toplantıları ilçemizde bulunan mahalle muhtarlarımız ve vatandaşımız zaman zaman bir araya gelerek sürdüreceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!