Kaymakam Vekili Zaman, spor tesislerinde incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Vekili Zaman, spor tesislerinde incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:41

Kaymakam Vekili Zaman, spor tesislerinde incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK (Çorum), (DHA) - ÇORUM Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, Osmancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.

Osmancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz’den ilçede yapılan sportif faaliyetler hakkında bilgiler alan Çorum Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, ardından Kapalı Spor Salonu, güreş salonu ve futbol sahası ile soyunma odalarını gezerek, yapılan çalışmaları inceledi. İlçede bulunan spor tesislerini çok beğendiğini ifade eden Fikret Zaman, yaşanan eksikler ve sıkıntılar hakkında Osmancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz’den ayrıntılı bilgi aldı.

Osmancık ilçesindeki spor tesislerinin ilçeler içerisinde gördüğü en güzel ve en bakımlı tesisler olduğunu özellikle ifade eden Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, tesislerdeki eksiklerin kısa sürede giderilmesi konusunda da elinden gelen her türlü desteği vereceğini kaydederek, Osmancığa başarılı sporcular yetiştiren, özverili çalışmalar da bulunan, emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!