Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü okul inşaatlarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü okul inşaatlarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2017 11:28

Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü okul inşaatlarını inceledi

Haberin Devamı

Çatak (Van),(DHA) -ÇATAK Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hacı Asım Akgül beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ile ilçede yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi.

Eğitim yatırımlarını yerinde görmek için ilçeye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş’ı ziyaret ederek, ilçenin eğitimi ve sorunları hakkında brifing aldı. İlçedeki eğitim yatırımlarını değerlendiren Kırekin, ilçede eğitim alanında yatırımların devam ettiğini belirtti. 

İlçede 24 derslikli bir lise, 12 derslikli bir Ortaokul ve 8 derslikli bir İlköğretim Okulunun ihaleye çıkarılmasıyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kırekin, “Çatak ilçemiz kırsal bir bölgede olmasından dolayı önemsiyoruz. Arsa sorunu bulunan mahallelerimizde yapılacak okulların sorunlarının çözümünde sona gelmiş bulunuyoruz. İnşallah en kısa zamanda okul yapımı için ihalelere çıkacağız. Ayrıca gündemde olan 30 yataklı öğretmenevinin yapımı için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin, daha sonra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akgül’ü makamında ziyaret ettikten sonra inşaatları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Okul inşaatlarında inceleme yapan Akgül ve Kırekin daha sonra Çatak BelediyeSpor ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan tekvando ve Ahşap İşlemeciliği kursunu ziyaret etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!