Kaymakam ve Başkana plaket

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam ve Başkana plaket
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 19:35

Kaymakam ve Başkana plaket

Haberin Devamı

Selim SONKAYA/ÇELİKHAN(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN’ın Çelikhan İlçesi’nde Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi’ne desteklerinden dolayı Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a okul aile birliği tarafından plaket verildi.

Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen programa Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar ile okul aile birliği üyeleri katıldı.

Programda Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından okulun fiziksel ve toplantı salonun yeniden dizaynından dolayı teşekkür ederek Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a plaket verdiler. 

Programda konuşan Okul Müdürü Hasan Kaplan, okulun gerek fiziksel değişimi için, toplantı salonunun yeniden inşası ve teşrifatı ile eğitim ve öğretime yönelik yapılan katkılardan ötürü Belediye Başkanı Mustafa Bulut ile Kaymakam Adem Kaya’ya birer plaket vermeyi, takdir etmeyi vicdani bir sorumluluk olarak gördüklerini söyledi.

Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise Okul Müdürü Hasan Kaplan ve Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür ettiler

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!