Kaymakam Üçer, Özel İdare yatırımlarını denetledi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Üçer, Özel İdare yatırımlarını denetledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 10:45

Kaymakam Üçer, Özel İdare yatırımlarını denetledi

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-TOKAT’ın Turhal İlçesi Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Tokat İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Turhal İlçesi Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, İlçe Özel İdare Müdürü Tuncay Arpacıoğlu ile birlikte ilçeye bağlı köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Üçer, yaklaşık 30 yıldır hizmet veren ve bugün artık ihtiyaca cevap veremez hale gelen Çamlıca-Üçyol-Yazıtepe-Yenisu Grup yolunda Gülüt Çayı üzerinde bulunan köprünün yerine yapılan ve inşaatı devam eden köprüde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Üçer incelemeler sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 
''Halkımızın yaşam kalitesini artırmak onların huzur ve refahını sağlamak bizlerin asli görevleri arasında yer almaktadır. İşte bu düşünceden yola çıkarak yürüttüğümüz ve hayata geçirdiğimiz projelerden birisi de Gülüt Çayı üzerinde uzun yıllardır yapılması için adım atılmayan ve darlığı nedeniyle birçok trafik kazasına sebebiyet veren, Çamlıca-Üçyol-Yazıtepe-Yenisu grup yolundaki dar köprünün yanına, Köydes 2017 programına alarak yapımına başladığımız yeni köprü yükselmeye devam ediyor. Prefabrik kirişlerle yaklaşık 28 m açıklığında 18m yüksekliğinde olacak olan ve 3000’den fazla nüfusa hizmet verecek olan yeni köprümüz inşallah kısa sürede tamamlanacak.''

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!