Kaymakam Tezcan, şehit ve gazi ailelerini evinde ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Tezcan, şehit ve gazi ailelerini evinde ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 10:43

Kaymakam Tezcan, şehit ve gazi ailelerini evinde ağırladı

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA) - TOKAT’ın Zile İlçesi Kaymakamı Adnan Tezcan ve eşi Tuğba Işıldak Tezcan, şehit ailelerini ve gazi ailelerini evinde misafir etti.
Zile Kaymakamı Adnan Tezcan ve eşi Tuğba Işıldak Tezcan, ilçede yaşayan şehit ve gazi ailelerini evinde ağırladı. Kaymakamlık konağı kapısında şehit ve gazi ailelerini eşi ile birlikte karşılayan Kaymakam Tezcan, misafirlerine ikramlarda bulunarak şehitler ve Afrin’de terör örgütüne yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına katılan askerler için dua etti. 
Kaymakam Adnan Tezcan,''Zile Kaymakamı olarak göreve başladığım andan şu ana kadar mümkün oldukça sizlerle birlikte olmaya çalıştım. Bundan sonra da yine birlikte olmaya çalışacağım. Bu benim için onurdur, gururdur, çok büyük mutluluktur. Siz şehit yakını ve gazi ailelerimiz bizler için çok değerlisiniz, çok önemlisiniz. Devlet olarak da her zaman sizlerin yanındayız. Çünkü biz biriz, beraberiz, çok büyük bir aileyiz. Bu aziz vatan bize şehitlerimiz ve gazilerimizin armağanıdır. Sizler de bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle saygı ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum'' dedi.
Zile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Güneydoğu gazisi Himmet Atakol, ''Bugün Zile Kaymakamımız Adnan Tezcan ve değerli eşi Tuğba Işıldak Tezcan hanımefendi  evlerinde şehit ve gazi ailelerimizi misafir etti. Kaymakamımıza ve eşlerine bu güzel davetlerinden dolayı ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için, devletimizin varlığını bizlere daima hissettirdikleri için teşekkür ederim'' dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!