Kaymakam Sezgin'den iadeyi ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Sezginden iadeyi ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 11:31

Kaymakam Sezgin'den iadeyi ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - BURDUR'un Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'a iadeyi ziyarette bulundu.

Korkuteli Yeltenli olan Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, daha önce kendisini ziyaret eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ı ziyaret etti. Yalçın Sezgin, "Ben Korkuteli'nin evladıyım. Buraya yapılan hizmetleri ve gelişmeleri gerek eş dost, gerekse medya aracılığıyla yakından takip ediyorum. Korkuteli'ne yapılan her hizmet Korkuteli halkı gibi beni de mutlu ediyor. Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu aktaran Başkan Hasan Ali İrban da "Bucak Kaymakamımız Sayın Sezgin aynı zamanda Bucak Belediye Başkanlığına vekalet etmemektedir. Kendisi Korkuteli'nin evladıdır. Bir süre sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Sezgin günün anısına Başkan İrban'a Bucak'a özgü salip hediye ederken, Başkan İrban da kendisine Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve gümüş fincan takımından oluşan hediye paketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!