Kaymakam Şafak Gürçam hayır çarşısını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Şafak Gürçam hayır çarşısını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 17:03

Kaymakam Şafak Gürçam hayır çarşısını ziyaret etti

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN,(Adana), (DHA) - ADANA'nın Kozan İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediyesi Hayır Çarşısını ziyaret etti.
Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz'ün ev sahipliği yaptığı ziyarette belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü, Hayır Çarşısının 2017 - 2018 yılındaki faaliyetleri ile ilgili sunum yaptı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara giysi, ayakkabı ve ev eşyası yardımı yapan Hayır Çarşısı, Kozan Belediyesi Aşevi ile birlikte eş güdümlü çalıştığı belirtildi.  Kaymakam Şafak Gürçam, vatandaşların ve esnafların Hayır Çarşısı faaliyetlerine daha fazla destek vermelerinin gerekliliğine dikkat çekti. Başkan Yardımcısı Şenöz, Kaymakam Gürçam'a ziyareti ve yakın ilgilisi sebebiyle teşekkür etti.
Kaymakam Şafak Gürçam ve Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz Hayır Çarşısı ziyaretinin ardından belediye tarafından sokak sağlıklaştırması tamamlanan Yiğenoğlu Sokak'ı gezdi. Gürçam ve Şenöz son olarak belediyenin restorasyonunu yaptığı ve butik otel olarak hizmete açtığı Yapıcı Konağını ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!