Kaymakam Nasır, Alacabel tünelini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Nasır, Alacabel tünelini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 09:44

Kaymakam Nasır, Alacabel tünelini inceledi

Haberin Devamı

 

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA) - AKSEKİ Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak Alacabel tünelinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, temeli geçen yıl atılan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel tünelinin Ceceler Mahallesi yakınlarındaki bölümünü ziyaret etti. Kaymakam Nasır'a İbradı Kaymakam vekili Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan Nacar, Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mustafa Bozkurt da eşlik etti.

Kış aylarında Akseki- Seydişehir karayolu Alacabel mevkiinde kar yağışı nedeniyle ulaşımda ciddi aksamalar meydana geldiğini belirten Kaymakam Nasır, tünel tamamlandığında rampa ve virajların ortadan kalkacağını aktardı. Nasır, "Hem yol kısalacak hem de vatandaşın kış aylarında yaşadığı trafik çilesini sona erdirecek ve daha güvenli bir şekilde yolculuk yapacak" dedi.

Tünel çalışmalarının hızla devam ettiğine vurgu yapan Kaymakam Nasır, "Allah yardımcıları olsun. Burada çalışan herkese kolaylıklar diliyorum. İnşallah 2019 yılı içinde bittiğinde halkımızın, ülkemizin hizmetine girecek. Çalışanlara, bu projede emeği geçenlere, katkısı olanlara çok teşekkür ediyor, 'Kolay gelsin' diyorum" diye konuştu.

İç Anadolu Bölgesi'ni, Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak Alacabel tüneli çalışmalarının hızla devam ettiği ve 6 bin 200 metrelik kazı ve destekleme çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!