Kaymakam Nasır Alacabel Tüneli'ni inceledi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Nasır Alacabel Tünelini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 10:58

Kaymakam Nasır Alacabel Tüneli'ni inceledi

Haberin Devamı

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA) - AKSEKİ Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Alacabel Tüneli inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından 10 Ekim'de temeli atılan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli'nin Akseki'nin Ceceler Mahallesi yakınlarındaki inşaat alanını ziyaret eden Kaymakam Muhammed Emin Nasır, yetkililerden bilgi aldı. Yetkililer, tünelin Seydişehir çıkışı 23'üncü kilometresinde Karayolları bakım evi civarında başlayıp 7 bin 300 metre sonra Akseki Ceceler Mahallesi'nin yanı başından çıkacağını belirtirken, Seydişehir ve Akseki bölgesinden çift tüp olarak yapımına devam eden projenin Ceceler'deki çalışmalarında 500 metre ilerleme sağlandığını aktardı.

Kaymakam Muhammed Emin Nasır, kış aylarında Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkiinde kar yağışı nedeniyle zaman zaman ulaşımda ciddi aksamalar meydana geldiğini söyledi. Tünel tamamlandığında rampalar ve virajların da ortadan kalkacağını kaydeden Nasır, "Yol kısalacak hem de vatandaşların kış aylarında yaşadığı trafik çilesini sona erdirecek ve daha güvenli bir şekilde yolculuk yapacak. Tünel çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Allah yardımcıları olsun. Burada çalışan herkese kolaylıklar diliyorum. İnşallah 3 yıl içinde bittiğinde halkımızın, ülkemizin hizmetine girecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!