Kaymakam muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 10:32

Kaymakam muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, sorunların konuşulduğu toplantıda 54 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Kaymakam Bilgihan Bayar başkanlığında Kaş Ziraat Odası'ndaki toplantıya Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Öztürkmen, Emniyet Müdür vekili Halil Baydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle 54 mahallenin muhtarı katıldı.

Kaymakam Bilgihan Bayar, "2017 yılının başlangıcındayız. Yeni bir çalışma yılındayız. Gelişen koşulları, yeni yasa ve yönetmenlikleri burada konuşacağız. Sorunları dinleyeceğiz. Çözüm yolları konusundaki önerileri ele alacağız. Hepimiz yasalar ve yönetmenlikler çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizler devletin mahallerimizdeki temsilcilerisiniz. Burada yapacağımız çalışmada sizlerin yerine getireceğiniz görevler var" dedi.

Daha sonra ilçe yöneticileri, kendi görev alanları ile ilgili muhtarlara bilgi verdi. Asayiş, güvenlik, taşımalı eğitim, arı konaklama, yeni kimliklerin biyometrik verileri, ormanların korunması, devlet hastanesinde 182 randevu sistemi, çiftçi kayıt sistemi, muhtaçlık limitleri, yaşlı bakım hizmetleri, idare kurul kararları, terör olayları karşısında neler yapılacağı, muhtara düşen görevler konusunda bilgilendirme yapıldı. Muhtarların bu konularda yapacakları anlatıldı. Verilen bilgiler doğrultusunda muhtarların soruları yanıtlandı ve istekleri dinlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!