Kaymakam müdürlerle eğitimi konuştu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam müdürlerle eğitimi konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 15:41

Kaymakam müdürlerle eğitimi konuştu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, okul müdürleriyle bir araya gelerek eğitim ve öğretimin sorunları, yapılabilecek çalışmaları görüştü.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, okul müdürleriyle bir araya gelerek eğitim- öğretimle ilgili yapılabilecek konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya'nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Abdullah Akdaş, Eğirdir'de okulların gerek fiziki bakımdan, gerekse tefrişat ve donanım açısından yeterli olduğunu belirterek, "Bu sene TEOG, YGS ve LYS'de beklentimiz yüksek. O bakımdan eğitimde çıtayı daha yukarıya yükseltmememiz lazım" dedi.

Tercih aşamasında öğrencilere her türlü desteğin verilmesi gerektiğinin altını çizen Akdaş, istediği bölümlerde okuyan çocukların daha mutlu bireyler olarak yetiştiğini vurguladı. Bilgi ve donanımın tek başına yeterli olmadığına işaret eden Akdaş, "Çocuklarımızı öncelikle vatanını, bayrağını, milletini ve toprağını seven, canlıya- cansıza saygı duyan, ahlaklı bireyler olarak yetiştirelim. Okul müdürleri sadece okul bahçelerinden değil, okul çevrelerinden de sorumludur. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklar edinmemesi için sportif çalışmalara, sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verelim. Bu şekilde bedenen ve zihnen daha iyi bireyler yetiştirmiş oluruz" diye konuştu.

Başarılı çalışmalarından dolayı okul müdürlerini tebrik eden Akdaş, daha iyiye ulaşabilmek için sonuç odaklı çalışılmasını, çağa uygun projeler geliştirilmesini ve eğitimde coşkulu olunmasını arzuladığını aktardı.

FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!