Kaymakam; komutanla köyleri dolaştı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam; komutanla köyleri dolaştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 16:25

Kaymakam; komutanla köyleri dolaştı

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK/VARTO, (Muş)(DHA)- Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile birlikte köyleri dolaşarak sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit ettiler.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmail Şahin,  İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydın, kurum amirleri Varto'ya 20 kilometre uzaklıktaki Oğlakçı, Çobandağı ve Seki köylerini ziyaret etti. Muhtar evi ve cem evlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Çetin ve beraberindekiler, köylülerin sorunları dinledi. Kaymakam Çetin, temasları ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Yol, su ve cami, cem evleri için yapılması gerekenler konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Seki Cem evimize iki bilgisayar verdik. Vatandaşlarımız ve öğrenciler bu bilgisayarları kendi ihtiyaçları doğrultusunda kullanacaklar. Muhtarlarımızdan köylerin önemli sorunlarını görüştük. Hangi sorunların öncelikle programa alınması konusunda hem fikir olduk. Bazı vatandaşlarımızın yeşil kartları sebepsiz yere iptal edildiğini öğrendik. Devlet olarak elimizden gelen her tür hizmeti vatandaşlarımıza sağlayacağımızı kendilerine bildirdik" diye konuştu.



FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!