Kaymakam Koç'tan şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Koçtan şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 13:37

Kaymakam Koç'tan şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE'nin Düziçi İlçe Kaymakamı Mustafa Koç, Şehit Piyade Çavuş Ali Rıza Şehitoğlu ile Şehit Polis İlyas Peksoy’un aileleri ziyaret etti.
İlk olarak Yeşilova Mahallesinde ikamet eden Şehit Ali Rıza Şehitoğlu'nun annesi Fatma Şehitoğlu'nu ardından, Uzunbanı Mahallesinde ki şehit polis İlyas Peksoy'un annesi Fatma ile babası Halil Peksoy'u ziyaret eden Kaymakam Koç, onlarla sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi. Kaymakam Koç, şehit ailelerinin kendilerine birer emanet ve bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmakla hükümlü olduklarını belirterek, "Sizlerin ihtiyaç ve taleplerini her zaman devletimizin imkanları ölçüsünde yerine getirmeye hazırız" dedi.
Şehit ailesi ziyaretine İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Esen, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Gök, İlçe Müftüsü Ramazan Sancak, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İsmail Poyraz, SYDV Müdürü Ali Galip Mart, Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düziçi Şube Başkanı Muhittin Göl ile diğer görevliler de eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!