Kaymakam Doğan; Demokrasi Nöbeti’ne katılanlar askerlerden farksız

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Doğan; Demokrasi Nöbeti’ne katılanlar askerlerden farksız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 09:04

Kaymakam Doğan; Demokrasi Nöbeti’ne katılanlar askerlerden farksız

Haberin Devamı

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR Kaymakamı Hulusi Doğan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye’nin her tarafında ‘Demokrasi Nöbeti’ adı altında meydanları dolduranların sabaha kadar vatanı beklediğini, bunların nöbetteki asker veya polisten farkları olmadığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çarşamba gününe kadar sürdürülmesini istediği ‘Demokrasi nöbeti’ne İstanbul Avcılar’da da dün akşam devam edildi. İlk günden itibaren her akşam Merkez Mahallesi’ndeki etkinliklere katılan Kaymakam Hulusi Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe’den sonra platforma çıkarak yaptığı konuşmada Yavuz Sultan Selim’in “Irkına, milletine, nesline ihanet eden kuşun kafasını kopardığını” anlatırken, “İnşallah şerefsiz Feto’nun da kafası koparılacak. Bu vatana, bu millete hainlik yapan hain paralel ihanet çetesinin; Amerikan ve İngiliz, Siyonist uşağının burada Türkiye’de yapmak istediği işgal hareketine karşı milletimiz dimdik ayakta. Canları, kanlarıyla bunu demokrasi nöbetleri ile bunu gösterdi” dedi.
Halkın 15 Temmuz akşamı alanlara koştuğunu, 240 kişinin şehit 2 bin 200’ünün gazi olduğunu anlatan Kaymakam Doğan, Türkiye’nin her yerinde binlerce kişinin Cumhurbaşkanı, başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü üzerine ‘Şehit olmayı bekler gibi’ 24 günden bu yana meydanlara çıktığını söyledi. Avcılar Kaymakamı, şöyle konuştu:
“Böyle bir arada bulunduğumuz müddetçe kimse bizi bölemez. Bu bayrağı indiremez. Yüz yılda bir büyük lider gelir bir ülkeye. 2000’li yıllarda gelen en büyük lider; gerçekten cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz bu birliğini inşallah devam ettirecek çok gelişmiş ülkeler seviyesine çıkacaktır. Çanakkale ruhu gibi,15 Temmuz, 7 Ağustos ruhu oluştu. Bu tarih kitaplarına geçecek. Dualar, bu meydanlarda bulunanlara da inşallah nasip olacak. Bugünler geldi geçti sanmayın. Bu vatan severliğinizin Cenab-ı Allah’ın indinde nöbet bekleyen askerlerden, polislerden bir farkı yok. Çünkü siz de vatan için bu meydanlarda sabahlara kadar bekliyorsunuz. Hocalarımız, ‘Vatanı, memleketi için hizmet edenler’ diye ‘Amin’ dediği zaman burada bulunan bütün vatanseverler de o Fatiha’lardan, dualardan yüzlerce sene sonra da nasibini alacak inşallah. Yaptığınız bu hizmetleri bugün, gelecek nesiller ve ahretimiz için büyük bir hizmet olarak görmek lazım.”

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!