Kaymakam Çobanoğlu:Öğrencilerin okulu sevmesini sağlayın

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Çobanoğlu:Öğrencilerin okulu sevmesini sağlayın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 12:19

Kaymakam Çobanoğlu:Öğrencilerin okulu sevmesini sağlayın

Haberin Devamı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- İLKÖĞRETİM Haftası’nın başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Hatay’ın Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, öğretmenlere seslenerek, öğrencilerin okulu sevmesini sağlamalarını istedi.

İlköğretim haftası nedeniyle, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda etkinlik düzenlendi. Törene, Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abbas Çelik, İlçe Milli Eğirim Müdürü Mehmet Ali Arslan diğer yetkililer, öğretmen ve veliler katıldı. Eğitim öğretimin temel hedefleri arasında, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olarak çocukların yetişmesini sağlamak olduğunu söyleyen Kaymakam Çobanoğlu, "Milli, manevi değerleri öğretmek ve çağdaş medeniyet seviyesine ulaşacak düzeyde akademik bilgi sunmak, matematik, fen bilgisi, Türkçe sosyal bilgiler gibi bütün bu derslerde de elimizde geldiğince çocuklarımızı donanımlı yetiştirmektir" dedi.
OKULU SEVDİRİN
Öğretmenlere seslenen Kaymakam Çobanoğlu, çocukların okulu sevmesini sağlamalarını isteyerek şöyle dedi:
"Öğretmen arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Çocukların okulu sevmesi sizin elinizde. Sizden ricam, öncelikle çocukların okulu sevmesini sağlayın. Bundan sonrası kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. Öğrencilerden de isteğim bol bol kitap okumalarıdır. Ödevden ziyade kitap okuma alışkanlığı kazanmalarıdır."
Törende şiirler okundu ve halk oyunları ile ront gösterileri sunuldu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!