Kaymakam Çobanoğlu, mahalle toplantısı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Çobanoğlu, mahalle toplantısı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 09:27

Kaymakam Çobanoğlu, mahalle toplantısı yaptı

Haberin Devamı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, vatandaşlarla mahalle toplantılarının sorunların çözümlenmesinde etkili olacağını söyledi.
Kaymakam Çobanoğlu başkanlığında, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi Cemil Meriç Konferans salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yumuşak,  Emniyet Müdürü Nadir Örten, Jandarma Komutan Vekili M. Çoşkun Doğdu, kurum amirleri, çeşitli kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Farklı mahallelerde ve aylık rutin olark yapılan toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmeler, eğitimde gelinen nokta ve hususlar, eğitim-öğretimle ilgili sorunların tespiti ve çözüm önerileri, şehit aileleri ile ilgili yapılan çalışmalar görüşüldü. Muhtarların ve vatandaşların sorunları ile taleplerinin dinlendiği toplantıda, Kaymakam Çobanoğlu, bu tür toplantıların  sorunların çözümünde etkili olacağını söyleyerek, sorunların çözümü için ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Çobanoğlu, “Aylık toplantılar, bilgi alışverişi oluşması ve istişarelerle ilçenin problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olacağı gibi birlik beraberliğin sağlanması bakımından önemlidir” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!