Kaymakam Bayar veda etti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Bayar veda etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 10:46

Kaymakam Bayar veda etti

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinden Sakarya'nın Sapanca ilçesine atanan Kaymakam Bilgehan Bayar, düzenlenen yemekte ilçeye veda etti.
Son yayımlanan kararnameyle Sapanca Kaymakamlığına atanan Bilgehan Bayar için Kaş Akçagerme Tesisleri'nde bir veda yemeği düzenlendi. Geceye Demre Kaymakamı Murat Uz, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Büyüközer, Emniyet Müdürü Orhan Tezcan, Yazı İşleri Müdürü İlknur Kişi Begane, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan,  CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, oda başkanları, mahalle muhtarları ve Kaşlılardan oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.
Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Kaymakamımızla birlikte 3 yıllık görev süresince önemli işler başardık. Her mahallenin sorunlarıyla ilgilendi. Özellikle Avrupa ve Dünya Sualtı Dalış Şampiyonalarının Kaş'ta yapılmasını sağladı. Kaş'ın tanıtımı için önemli çalışmalar yaptı. Önemli projeleri yaşama geçirdi. Kısacası 3 yılda devletin temsilcisi olarak, 3 yıl Kaş'ta devlet babalığı yaptı. Kendisini uğurlarken, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Kaymakam Bilgehan Bayar da "Kaş bir başka, dünyada ve Türkiye'de gerçekten farklı bir ilçe. Çok güzel bir coğrafyada yer alıyor. Burada görev yapmak ve yaşamak gerçekten bir ayrıcalık. Kaş'ın insanı da çok özel ve güzel. Ancak büyük bir coğrafya. 54 mahallesi var. Buradan ayrılırken Kaş'ta görev yapan arkadaşlarımdan şunu istiyorum; vatandaşlarla ilişki kurarken tek taraflı düşünmeyin. Karar verirken empati yapın, araştırın öyle karar verin. Kaş'a veda ediyorum. Yaşamımın her aşamasında Kaş'ın bende yeri ayrı olacak. İleriki meslek yıllarımda Kaş'ın sorunlarının çözümünde elimden gelen katkı olacaksa bunu seve seve yapacağımı bilmenizi istiyorum. 3 yıllık görev süremde sorunların çözümünde Kaşlıların, Kaş'ta odaların, sivil toplum kuruluşlarının, kısacası herkesin büyük katkısı oldu. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Demre Kaymakamı Murat Uz, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu ve ilçe yöneticileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kaymakam Bilgehan Bayar'a teşekkür plaketleri ve çeşitli hediyeler verdi. Gecede müzik öğretmeni Seyhun Özkul gitarıyla kısa bir konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!