Kaymakam Atlamaz, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına Övgü Yağdırdı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Atlamaz, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına Övgü Yağdırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 19:18

İLKADIM KAYMAKAMI TURAN ATLAMAZ, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI BARINAĞI'NDA İNCELEMELERDE BULUN VE BARINAK HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ÖVGÜ YAĞDIRDI.

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağı’nda incelemelerde bulun ve barınak hakkında yaptığı açıklamada övgü yağdırdı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürgendağı mevkisinde 150 dönümlük bir alana tahsis edilen Sahipsiz Sokak Hayvanları Barınağı’nı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Gözügül ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kaymakam Turan Atlamaz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Barınakta, güçten düşmüş ve özürlü hayvanların bakım sahası, kısırlaşmış veya kısırlaşma işlemlerinin yapılacağı bakım sahası, saldırgan hayvanlar bakım sahası, anneli, yavrulu kedi bakım sahası, kedi bakım sahası, 6 aydan büyük yavruların bakım sahası ve hayvan mezarlığı gibi birçok bakım sahaları yer aldığı öğrenildi.
Ziyarette Veteriner Hekim Hüseyin Aydın ve Hande Soysal, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ’a hayvan barınağında devam eden çalışmalar, yapılacak işler konusunda ve sokak hayvanları hakkında bilgiler verdi. Barınakta bulunan hayvanların ilimizdeki oteller, okullar, askeriye ve benzeri kurumlardan arta kalan besinlerle ihtiyaçlarının karşılandığını aktaran ve birçok köpeğin burada kısırlaştırıldığını dile getiren Veteriner Hekim Hüseyin Aydın, Kaymakamımız Turan Atlamaz’ a ilgilerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Atlamaz, "Gururlanarak söylemek istiyorum, Gürgendağı mevkisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 150 dönümlük bu yere Türkiye’nin en güzel ve gözde barınaklarından birini açmış. Başkanımızın bu tarz yerlere vermiş olduğu sevgiyi takdirle karşılıyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!