Kayıtdışı dizisinin oyuncuları kimdir? İşte Kayıtdışı dizisinin oyuncu kadrosu ve ilk bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kayıtdışı dizisinin oyuncuları kimdir İşte Kayıtdışı dizisinin oyuncu kadrosu ve ilk bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 18:30

Kayıtdışı dizisinin oyuncuları birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kayıtdışı dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli ve yetenekli isimler yer alıyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı dizisinin ilk bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kayıtdışı dizisi oyuncuları, ilk bölümün yayınlanmasıyla oyuncu kadrosu diziseverlerin odak noktası olacak. Konusuyla da dikkatleri üzerine çeken Kayıtdışı dizisi, oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Dolunay Soysert gibi isimleri barındırıyor. İşte, Kayıtdışı dizisi oyuncuları ve dizinin genel konusu hakkında detaylı bilgiler

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı “Kayıtdışı” dizisi 18 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler’in kaleme aldığı, yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın, proje tasarımı ile kreatif yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği projede, güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı." diyerek heyecanını dile getirdi.

Haberin Devamı

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti.

“Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyati vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

KAYITDIŞI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Uğur Polat

Ülkeler arası para akışına etki ederek insanların hayatını değiştirebilen bir adam…. Herkesin bir sırrı vardır ama Ekrem Tanöz’ün ulaşamayacağı bir sır yoktur.

Dolunay Soysert

Esra, genç yaşta aşık olduğu Ali Kemal ile evlenmiş ve ondan bir de kızı olmuştur. Hisleri onu bir gün Ali Kemal’in hayatına daha yakından bakmaya itecek ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak.

Nur Sürer

Ömrünü ülkesine adamış bir kadın. Bu yoldaki tek güvenebileceği kişi ise Ali Kemal. Birlikte başarabilecekler mi?

Ali Düşenkalkar

Haberin Devamı

12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar,  tatlı bir sürprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?

İsmail Hacıoğlu

Hayatın ona tattırdığı acılar karşısında müziğe sarılan Nejat, sessiz, kendi halinde yaşayan bir adam. Bir gün, Saz atölyesine saklanmış Tıfıl’ı bulması, onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı olacaktır.

Tugay Mercan

Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adam. Sadece para için değil, Zeynep içinde…

Burak Yamantürk

Kadınların hayır diyemediği, yakışıklı, dilbaz bir serseri. Zengin kadınları dolandırarak geçimini sağlayan Arda’nın hayatı, bir gün tahmin etmediği şekilde değişecek, göreceksiniz..

Kadim Yaşar

Haberin Devamı

Yolunu Ali Kemal’in yoluna adamış,mermiden sakınmayan, asker emeklisi bir adam. Hiç evlenmemiş. Kimi zaman ekibin yumruğu, kimi zamansa neşe kaynağı olmuştur.

Müge Boz

Serdar Orçin

BAKMADAN GEÇME!