Kayıp eşyayı bir de EGO’ya sorun

Güncelleme Tarihi:

Kayıp eşyayı bir de EGO’ya sorun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2011 00:00

EGO Genel Müdürlüğü bünyesindeki otobüs, metro ve ankarayda yolcular, 2007 yılında 725, 2008 yılında 433, 2009 yılında 301, 2010 yılında ise 396 adet eşyasını unuttu. Aceleci ya da dalgın yolcuların unuttuğu eşya, EGO Genel Müdürlüğü Otobüs Daire Başkanlığı Kayıp Eşya bürosunda toplanıyor.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Sarı, geçen yıldan kalanlarla birlikte toplu ulaşım araçlarında unutulan 342 eşyanın halen depoda bulunduğunu, en çok cüzdan, cep telefonu, fotoğraf makinesi ve şemsiyelerin unutulduğunu söyledi.

Sarı, sıra dışı pek çok eşyanın da toplu taşıma araçlarında unutulabildiğini ifade ederek, şunları anlattı:
“Depomuzda elektronik eşyalar, oyuncak, şemsiye, çanta, dizüstü bilgisayar, kolye, alyans, altın, tripod, halı, deniz subayı şapkası, saz palto, ders kitapları, kırtasiye eşyaları, amfi hoparlörü, ayakkabı, mutfak robotu, valiz, bisiklet, para, cüzdan, foto makinesi, cep telefonu, cüzdan, para, oyuncak bebek beşiği, klarnet, kulaklık gibi birbirinden farklı eşyalar bulunuyor. Eşya saklama süremiz ise en az 1 en fazla ise 2 yıl. Örneğin ocak ile aralık ayları içerisinde unutulan eşyalar önümüzdeki yılın 31 Aralık tarihine kadar saklıyor. Metro ve AnkaRay’da kaybolan eşyalar da 6 ay boyunca ilgili başmüdürlüğünde muhafaza edilmesinin ardından daha sonra Otobüs Daire Başkanlığı’na getiriliyor ve bundan sonra burada saklanıyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!