Kayınpederi eşini göstermediği için çatıya çıkan kocayı psikiyatrist ikna etti

Güncelleme Tarihi:

Kayınpederi eşini göstermediği için çatıya çıkan kocayı psikiyatrist ikna etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 13:02

Kayınpederi eşini göstermediği için çatıya çıkan kocayı psikiyatrist ikna etti

Haberin Devamı

Cihan KAYA/ORTACA (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, kayınpederinin kendisine eşini göstermediğini öne süren İ.D. (34), 3 katlı binanın çatısına çıktı. Polis tarafından olay yerine çağırılan psikiyatristin ikna ettiği İ.D., çatıdan indirildi.
Evli ve 2 çocuk babası İ.D., fırınında çalıştığı kayınpederiyle aralarında anlaşmazlık çıkınca bir süre önce Manisa'daki ailesinin yanına gitti. Muğla'ya 10 gün önce dönen İ.D., iddiaya göre, kayınpederinin kendisine eşini göstermemesi üzerine bunalıma girdi. Ortaca'nın Bahçelievler Mahallesi'nde, kayınpederinin iş yerinin karşısındaki 3 katlı binanın çatısına dün akşam çıkan İ.D., eşinden ayrılmak istemediğini, gerekirse aşağı atlayacağını söyledi. Çatıda İ.D.'yi görenler, sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Bazı kişiler ise caddeye doluşarak, cep telefonlarının kameralarıyla İ.D.'yi görüntülemeye başladı. Bir kişinin "Haydi atla" diye bağırması üzerine ortalık bir anda karıştı. Alkollü olduğu öğrenilen kişi, polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.
PSİKİYATRİSTİN SÖZLERİYLE İKNA OLDU
Olay yerine Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Orhan Gürbüz de gelerek, İ.D.'nin çatından inmesi için yoğun çaba sarf etti. Çalışmalar sonuç vermeyince olay yerine psikiyatrist çağrıldı. Bu sırada, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, yere hava yastığı açarak, önlem aldı. Olay yerine gelen psikiyatrist, polis eşliğinde çatıya çıkarak, İ.D. ile görüştü. Eşiyle barıştırılacağı konusunda ikna edilen İ.D., psikiyatristin elini tutarak, aşağı indi. Olay yerinde bekletilen ambulansa alınan İ.D., sağlık kontrolü için önce hastaneye daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!