Kayınbiraderimin tacizlerine artık katlanamayacağım

19 yaşında evli bir kadınım. Eşimin ailesiyle birlikte oturuyoruz. Benden üç yaş küçük kayınbiraderimin tacizleri beni boşanma noktasına getirdi.

Haberin Devamı

Güzin ablacığım, 19 yaşında, yeni evli genç bir kadınım. Eşimle severek evlendik. Ne var ki, maddi koşullar yüzünden bir süre eşimin ailesiyle aynı evde oturmak zorundayız.

Ben çalışıyorum ama giderek eşimin ailesiyle sorunlar yaşamaya başladım. Benden üç yaş küçük kayınbiraderim bana sarkıntılık yapıyor. Yanından geçerken bana dokunmaya çalışıyor.

Eşim evde yokken, gözlerimin içine bakıyor, uygunsuz sözler sarf ediyor. Eşime bunu açıkça söylesem biliyorum, kardeşini öldürür.
Üstü kapalı anlatmaya çalıştımsa da bana kulak vermedi. Eşime artık bu evde yaşayamayacağımıza bir türlü inandıramadım. Bu durumda evliliğim bitti sayılır. Boşanmak istiyorum ama beni bırakmıyor. Oysa eşim bana ne maddi ne de manevi olarak sahip çıkıyor. Ne yapabilirim, lütfen cevap verin.
Rumuz: Zor şartlardayım

Haberin Devamı

Güzel kızım, mektubunun başında da belirttiğin gibi sen eşini hâlâ seviyorsun. Seni kıran onun pasif ve umursamaz davranışları...
Eşin ciddi bir işte çalışmıyor mu? Sana doğru dürüst bakamıyor mu?.. ?imdi sen de çalıştığın için pek fazla görüşemiyorsunuz sanırım. Bu da evliliğini yıpratmış.
Sen haklı olarak sana sahip çıkmayan, ailesine karşı bile ezik davranan bu adama kırılmışsın. Bence hemen ayrılmaya karar verme. Ama ayrılma konusunda ciddi olduğunu anlat ona, belki akıllanır.
Seni kaybetmemek için sorumluluk alması gerektiğini öğrenir. Yyi bir iş bulursa, bir ev tutar, yeniden mutlu olabilirsiniz. Kayınbiraderin genç ama utanmaz biri belli ki... Anlatsan da belki de sana inanmayacaklardır. Boş yere zor duruma düşebilirsin... Ne yap, ne et eşini bu evde daha fazla kalamayacağına ikna et...

Datça’da elleriyle şifa veren kişiye teşekkürler

Bir süre önce Datça’daki bir Dorn terapi uzmanı (parmak uçlarıyla yapılan bir tedavi) hakkında bir yazı yazmıştınız.
Bu yazıdan yola çıkarak, biz de 13 yaşındaki kızımız D.’nin bir süre önce ortaya çıkan, omurgasında S şeklindeki çarpık bir gelişme nedeniyle, yaşadığımız ciddi sorunu bir de bu uzmana gösterelim dedik. Çünkü başvurduğumuz ortopedi uzmanları, bize kesin ameliyat demişlerdi. Ancak ameliyatın da çok riskli olup, kızımızın sakat kalabileceğini de belirtmişlerdi.
Bu bizim son şansımızdı. Kendisine ulaşmak için bu yaz sonunda Datça’ya geldik. Ve 3 seansta (her seansta saatler boyu masaj yaparak), kızımızın omurgasında yüzde 50 gibi bir düzelme sağladı. Bu düzelme, röntgenlerle de kanıtlandı.
?imdi kızımızın aralıklarla yapılacak uzun süreli bir tedaviyle, 18 yaşına kadar, tamamen düzelebileceğini söylüyor. Ve biz kendisine inanıyoruz. Çünkü isteseydi, hazır gelmişken, bize 10 seans tedavi uygular, bu şekilde de yine aynı sonuç alınabilir, bizi de buna inandırırdı.
Zaman içinde, düzenli aralıklarla ve kısa süreli tedaviyle, kızımıza yeniden sağlıklı bir yaşam umudu verdiği için kendisine minnettarız. Bunu size de bildirip, teşekkür etmek istedik, çünkü sizin sayenizde tanıdık.Rumuz: Mühendis baba
Küçük kızınız için gerçekten çok sevindim. Ben de, bel fıtığı hastalığım sırasında, tanımıştım. Yılın yarısını geçirdiğim Datça’da, Çinli ustasından kazandığı bilgilerle çevresine elleriyle şifa dağıtıyor. Çok ilgi gören şu sarmısak formülünü de ondan almıştım.
Şu sıralar başka bir bitkisel formülünü deniyorum; sonuç alırsam, yakında açıklayacağım.

Yazarın Tüm Yazıları