Kaybolan anne kız bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kaybolan anne kız bulundu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 12:24

Kaybolan anne kız bulundu

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde akşam gezintiye çıkıp kaybolan Rus anne ve kızı, polis tarafından bulundu.

Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'ndeki Maxx Royal Otel'de tatil yapan 34 yaşındaki Anna Gosteva ile kızı 14 yaşındaki Olga Vostretsova dün Çalıştepe- Kocaburun mevkiine gezintiye çıktı. Saat 20.30 sularında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine kayboldukları anlaşılan anne ve kızı arama çalışmaları başlatıldı. Kaldıkları otelden başlayan arama çalışmalarında polis isimleriyle seslenerek ve düdük çalarak anne ve kıza ulaşmaya çalıştı.

Polis telefonla ulaştığı anne- kızla çevirmen yardımıyla konuştu ve yerlerinin tespit edilebilmesi için yanlarındaki fotoğraf makinesinin flaşını patlatmalarını istedi. Bunun da sonuç vermemesi üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) haber verildi. AFAD olay yerine hareket etmeden saat 23.45 sıralarında Anna Gosteva ve Olga Vostretsova polis tarafından eski Deniz Feneri bölgesinde bulundu. Sağlık durumu iyi olan anne ve kızı polis merkezindeki işlemlerinin ardından otele götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!