‘Kaybedilmiş bir şey yok’

Güncelleme Tarihi:

‘Kaybedilmiş bir şey yok’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 15:10

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Menemen maçındaki yenilginin mazeretinin olmadığını söyledi. Sarı-lacivertli ekibin teknik patronu, önlerinde daha oynanmamış çok maç olduğunu belirtip, “Yeni bir seri yakalayıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İkinci Lig Kırmızı Grupta, gol averajı ile yükseldiği liderliği 4 gün sonra puan farkıyla Gümüşhanespor’a kaptıran Ankaragücü’nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, gelecek adına umutlu mesajlar verdi.Deplasmanda 4-3 kaybettikleri Menemen Belediyespor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Taşdemir, “Bu yenilgi ile ilgili olarak hiç bir mazeretimiz yok. Kazanacağımız maçı kaybettik” diye konuştu. Menemen Belediye müsabakasını kritik bir viraj olarak gördüklerini dile getiren Taşdemir, “Rakibin evinde nasıl oynadığını iyi biliyorduk. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. 85. dakikaya kadar da her şey istediğimiz gibi gitti. 10 dakikada maçı kaybettik. Bunlar futbolda olan şeyler. Bu maç geride kaldı ve biz önümüze bakacağız” diye konuştu.

GERİYE ÇEKİLMEK PSİKOLOJİK BİR ŞEY

Haberin Devamı

Futbolda kenar yönetiminin futbolculara geri çekilin demeyeceğini vurgulayan Taşdemir, şöyle konuştu: “Hele ki böyle bir şey benim tabiatımda asla yok. 3-2 olduktan sonra geri çekilmemiz psikolojik bir durumdu. Kalemizdeki gollerin üçünü duran toptan yedik. Üçüncü golde, kornerden gelen topta yaşanan karambolde topu kalemizde gördük. İkinci gol de buna benzer bir pozisyonda oldu. Son gol de usta işi bir frikik. Yapacak bir şey, kaybedilen bir şey de yok. Önümüzde daha oynanmamış çok maç var. Yeni bir seri yakalayıp ligin ilk yarısını zirvede bitirmek istiyoruz.”

HER ÇIKIŞIN BİR İNİŞİ OLACAKTIR

Gümüşhanespor’un böyle bir çıkış yapacağını kendilerinin bile beklemediğini ileri süren, Taşdemir şunları söyledi: “Bu onları farklı bir havaya soktu. Ama kimse unutmasın ki her çıkışın bir de inişi var. Zaten böyle devam ederlerse kimse engelleyemez. Mutlaka bir şeyler yaşayacaklar. Şunu özellikle belirteyim Gümüşhane’ye bakmaktansa kendimize bakıyoruz. Benim prensibim bu. Rakibim değil kendi takımım beni ilgilendirir. Biz de öyle yapıyoruz. Rakip odaklı olmak yerine bu hafta hangi takımla maçımız var onu düşünüyoruz. Önemli olan bizim ne yaptığımız. Herkes kendi göbeğini kendi kesecek. Hedeflerimize ulaşmamız için çok çalışmamız gerekiyor. Bundan sonra kaybedilen maçlarda ne hata yapmışız, 10 dakikada nasıl maçı kaybetmişiz onları inceleyip tedbirlerini alacağız”

BAKMADAN GEÇME!