"Kaybedilen 2 puanı telafi etmeliyiz"

Güncelleme Tarihi:

Kaybedilen 2 puanı telafi etmeliyiz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2012 17:15

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş, bu hafta yapacakları Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçından galibiyetle dönerek Boluspor karşılaşmasında kaybedilen 2 puanı telafi etmeleri gerektiğini bildirdi.

Adanaspor AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen hafta sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalan ve birçok gol pozisyonundan yararlanamayan turuncu beyazlı takım şanssızlığını kırmak istiyor.

Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarına başlayan turuncu beyazlı takımda cezası sona eren Barbaros'un bu hafta takımdaki yerini alacağı belirtildi. Sakatlığı devam eden Tuna takımdan ayrı çalışırken İzzet, Tolgahan, Merthan ve Kibong düz koşu ile antrenmanı tamamladılar.

Teknik Direktörü Levent Eriş, Boluspor maçında iyi oynamalarına karşın gol yollarında sıkıntı ve şanssızlık yaşadıklarını ifade etti.
Özellikle Boluspor maçının ikinci yarısında rakip üstünde baskı kurduklarını belirten Eriş, “Önemli pozisyonlara girdik. Kaybetmemeyi öğrenen takımımız kazanmayı da başarabilmeli. Mutlaka şansımız döneceği bir maç gelecektir. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçını son derece ciddiye alıyoruz. Bu maçtan galibiyetle dönerek Boluspor karşılaşmasında kaybedilen 2 puanı telafi etmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!