Kaybedenler partisi

Güncelleme Tarihi:

Kaybedenler partisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 17:44

İlk olarak Meksika’da ortaya çıkan ve dünyanın dört bir yanına yayılan ‘FuckUp’ geceleri, Ankara’da da düzenleniyor. Gecede, iş hayatında başarısız olanlar, girişimcilik ve başarısızlık hikayelerini anlatıyor.

Haberin Devamı

Faka basmak, çuvallamak, iş batırmak anlamına gelen ‘FuckUp’ geceleri, Ankara’da da düzenleniyor. If Performance Hall’in ev sahipliği yaptığı geceye iş hayatında başarısız olan girişimciler katılıyor. Geçtiğimiz günlerde üçüncüsü düzenlenen geceye ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da katıldı. Gecenin mimarlarından olan Mehmet Auf ve eşi Ebru Auf, ‘FuckUp’ gecelerinin ilk olarak Meksika’da ortaya çıktığını söyledi. Mehmet Auf, başarı hikayesini herkesin anlatabileceğini ama başarısızlık hikayesi anlatmanın daha zor olduğunu ifade etti. Auf, gecede konuşmacıların kendilerine verilen yedi dakika içinde girişimcilik ve başarısızlık hikayelerini anlattığını aktardı. Mehmet Auf, ayrıca gecede iş yapmak isteyenlerin de buluştuğunu söyledi.

 FEDAİ HATIRASI

Haberin Devamı

Gecede başarısızlık hikayelerini anlatan isimlerden biri de Tamer Karadağlı oldu. Karadağlı, “Hayatımda o kadar çok fuckup var ki, hangisini anlatıyım” diyerek sözlerine başladı. Karadağlı, Seda Sayan’la oynadığı ve kısa sürede yayından kalkan ‘Fedai’ dizisiyle ilgili anılarını anlattı. Karadağlı, hayatındaki başarısızlıkların hepsinde ayağa kalkmayı bildiğini ifade etti. 

BAKMADAN GEÇME!