Kayapınar Kaymakamı muhtarları topladı

Güncelleme Tarihi:

Kayapınar Kaymakamı muhtarları topladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 12:27

Kayapınar Kaymakamı muhtarları topladı

Haberin Devamı

DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın merkez Kayapınar İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mustafa Kılıç, mahalle muhtarlarını toplayarak, sorunlarını dinledi.
İçişleri Bakanlığı tarafından Kayapınar Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Kaymakam Mustafa Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da muhtarlara verdiği öneme atıfta bulunarak, ilçe merkezi ve bağlı kırsal mahalle muhtarlarını toplayarak sorunlarını dinledi. Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkanvekili Kılıç, sık sık aldığı notları bürokratlarına ileterek, sorunlara çözüm bulunması talimatı verdi.
Kılıç, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta muhtarlarla bir araya geliyor. Bu da devletimizin muhtarlara verdiği önemi açıkça ortaya koymaktadır. Vatandaşlarımızın temsilcisi olarak muhtarlarımızı her zaman çok önemsemekteyiz. Bugün de bir araya geldik. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla muhtarlarımız sorunlarını bize direkt söyleme fırsatı buluyor. Bu buluşmaları sürekli devam ettireceğiz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından tüm muhtarlar söz alarak mahallelerindeki sorunları dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!