Kayapa OSB’de yeni yatırımlarla büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Kayapa OSB’de yeni yatırımlarla büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 10:32

Kayapa OSB’de yeni yatırımlarla büyüyor

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla 2014 yılında ‘Islah OSB’ ismini alan ve faaliyetlerine başlayan Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor.



100’e yakın üretim tesisi ve 4 binin üzerinde istihdam potansiyeli ile Bursa’nın ilk Islah OSB’si olan Kayapa, ileri teknoloji ürün ve hizmet geliştirilmesi çalışmalarına da ev sahipliği yapıyor. Makine ve yazılım teknolojileri alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren ve kısa bir süre önce üretim tesisini Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi’ne taşıyan Elektroteks Firmasını ziyaret eden Kayapa Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, firma sahibi Osman Güler’e bölgenin ve derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Kayapa Islah OSB’nin yatırımları çekmeye devam ettiğini dile getiren Başkan Yalçın Toy, “Bölgemizin üretim ve ihracat kapasitesi her geçen gün artıyor. Farklı sektörlerden alanında lider kuruluşlar Kayapa’yı tercih ediyor. Katma değeri yüksek ürün ve hizmet ticareti yapan firmaların bölgemizi tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.



FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!